Sticka pannband!

En webbkurs i stickning för nybörjare

   Se filmen

Vill du lära dig att sticka?

"Sticka pannband!" är en nybörjarkurs i stickning. En perfekt start för dig som inte har stickat sedan syslöjden eller för dig som aldrig stickat tidigare. Kursen ger dig kunskaperna du behöver för att åstadkomma två superfina pannband. Detta med hjälp av steg-för-steg-instruktioner som är enkla att följa.

Att sticka pannband är superkul och riktigt beroendeframkallande. Det är ett perfekt nybörjarprojekt eftersom det är lagom litet, okomplicerat och användbart!

Jag guidar dig steg-för-steg!

Med hjälp av videoklipp, bilder och text guidar jag dig genom varje nytt moment. Du kan enkelt gå tillbaka och titta på filmerna om och om igen. Målet är att göra det enkelt för dig att komma igång. Kursen ger dig alla kunskaper som krävs för att lyckas med ditt första stickprojekt.

Här kan du tjuvkika på de två första delarna i kursen

Detta får du lära dig:

  • Att välja rätt garn och stickor
  • Uppläggning
  • Räta maskor
  • Aviga maskor
  • Avmaskning
  • Patentstickning
  • Att sy i stickat och att fästa ändar

I kursen ingår också medlemskap i vår Facebook-grupp för extra stöd och hjälp. Du får även mönstren till de två pannbanden i pdf-format som du kan skriva ut eller ladda ner och spara på din dator.

Kostnad & material

Ordinarie pris på kursen är 150 kr och du får tillgång till kursen under ett helt år. Du kan när som helst gå tillbaka och repetera eller använda kursen som ett uppslagsverk för stickningens baskunskaper.

Du behöver garn och stickor samt en nål, sax och måttband. I avsnittet Att välja garn och stickor får du hjälp att välja rätt material. Denna del av kursen kan du se i förväg. Du kan också köpa ett färdigt paket med garn och stickor från min webbutik organicknitters.com.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper alls! Vi går igenom allt från grunden.


Din kursledare


Matilda Kruse
Matilda Kruse

Jag heter Matilda och jag älskar att sticka. För mig är stickning ett sätt att koppla av och att låta tankarna flyta fritt, en slags meditation helt enkelt. I det tillståndet kommer nya kreativa idéer och massor av inspiration till mig. Just där föddes idén om att starta en garnbutik med miljövänliga garner. Där blir mina mönster till. Och den här kursen. Stickningen hjälper mig och många andra att hitta ett lugn i en annars hektisk vardag. Därför vill jag dela med mig av mina kunskaper!

Om du vill komma i kontakt med mig så finns jag på Instagram @organicknitters och Facebook. Du kan också maila mig på info(at)organicknitters.com.

Varma hälsningar

Matilda Kruse


Den här kursen är inte öppen för nya deltagare.

Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar och slutar precis när du själv vill. Du har alltid möjlighet att gå tillbaka och se valda delar igen. Du får tillgång till kursen så snart du har anmält dig och betalat kursavgiften (om inte kursen är gratis).
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen under ett helt år. Kurser som du har köpt finns sparade under din inloggning och du kan gå tillbaka och se önskade delar om och om igen!
Vad händer om jag är missnöjd?
Kontakta oss direkt om kursen inte motsvarade dina förväntningar. Du har 30 dagars ångerrätt.